Ovlašteni zastupnik i distributer
renomiranih brendova potrošačke
elektronike.

Ecovacs
LG
Samsung
Whirlpool
Dyson
Kärcher
BaByliss
Venta
Ritter

Smart trade


Tvrtka Smart-trade d.o.o. iz Zagreba osnovana je 2007. godine kao ovlašteni uvoznik i distributer potrošaške elektonike renomiranih svjetskih brendova i od tada velikim angažmanom malog tima djelatnika ostvaruje kontinuirani rast i prepoznatljivost na tržištu.

Danas uspješno surađujemo sa mnogim većim i manjim tvrtkama na području Republike Hrvatske i inozemstva te svojim partnerima i klijentima jamčimo vrhunsku i pouzdanu uslugu koju temeljimo na dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom kadru.

Smart trade tim čine stručnjaci koji istovremeno kreiraju i fleksibilnošću odgovaraju na tržišne trendove. Dinamičan, inovativan i životan svijet koji svoje niti protiče kroz najsitnije instance naše svakodnevice. Doista, tehnologija 21. stoljeća ''živi'' kroz nas, a mi živimo koristeći ju.

Uspjeh je konstanta koju potvrđujemo iz godine u godinu. Jasnom vizijom i promišljenom strategijom ostvarujemo dvoznamenkasti rast već treću godinu za redom.


Ivana Šola General Manager

Naša organizacijska kultura usmjerava nas da u svojim standardnim aktivnostima i procesima težimo tehnološkom usavršavanju, a sve s ciljem bolje podrške i većeg zadovoljstva naših kupaca.


Domagoj Šola Logistics Manager

Najvažnije je razumjeti potrebe naših partnera, slušati ih, pratiti njihovo poslovanje i promjene jer je svaki partner drugačiji te traži individualni pristup. Novi klijenti se privlače dobrim radom i odličnom podrškom, te svakako preporukom postojećih partnera i klijenata.


Marko Draženović Business Development Manager
Alt Altirand web shop - Živi svijet tehnologije

Altirand je za sve, od zaljubljenika u gadgete do roditelja koji samo želi razveseliti djecu novim televizorom.

Cilj Altiranda je pružiti najbolje iz svijeta potrošačke elektronike, a njegov tim čine stručnjaci koji istovremeno kreiraju i fleksibilnošću odgovaraju na tržišne trendove te kvalitetnim brendovima nude prostor da postanu dijelom svakodnevnice korisnika.

Posjetite web shop
Bijela Tehnika

Web trgovina Bijela-tehnika.com uspješno posluje preko 13 godina, ima zakupljene istoimene domene .hr, .eu i .net.

U ponudi je preko 120 proizvođača, s 12.000 proizvoda prezentiranih kroz više od 300 kategorija i potkategorija...

 

 

Posjetite web shop

HoReCa


Smart Trade je vodeći dobavljač u HoReCa sektoru i općenito na projektnom tržištu u Republici Hrvatskoj. Certificirani je partner za LG Signage displayje i proizvode, a u svojem asortimanu objedinjuje sve proizvode potrebne za svakodnevno funkcioniranje vašeg objekta: televizore, klima uređaje, male kuhinjske aparate, ugradbene pećnice i ploče, grijalice i ventilatore, te razne vrste kuhala i roštilja.

Apartmansko naselje Jadranka
Apartmansko naselje Jadranka
Noemia Resort
Noemia Resort

Istaknuti brendovi


Kontakt obrazac